Θελεις να συνεισφερεις στην προσπαθεια μας;

Πάρε μέρος στο Πρόγραμμα Συνεργατών της younity και λάβε 30% προμήθεια για κάθε πώληση που πραγματοποιείς!

Στεiλε μας αiτημα συνεργασiας:

Πως λειτουργεi το Πρoγραμμα Συνεργατων;

1. Συμπληρωστε τη φορμα συμμετοχης

Ζητήστε να γίνετε συνεργάτης μας συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα.

2. Στειλτε τις απαραιτητες πληροφοριες

Αφού δηλώσετε συμμετοχή, θα σας αποσταλλεί ένα email στο οποίο θα πρέπει να απαντήσετε τις πληροφορίες που σας ζητούνται. Ύστερα, ένα μέλος της Younity Greece θα εξετάσει την αίτηση σας.

3. Ξεκινηστε την προωθηση του προγραμματος!

Αν η αίτηση σας γίνει δεκτή, θα σας στείλουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να ξεκινήσετε να προωθείτε τα μαθήματα, με τη χρήση των προσωπικών σας συνδέσμων.

Μη χασετε την ευκαιρια να κερδισετε 30% προμηθεια μεσω του Προγραμματος Συνεργατων μας!

Συχνες Ερωτησεις

1. Πως θα λάβω προμήθεια από το πρόγραμμα που προσφέρεται δωρεάν;

Κάθε άτομο που δηλώνει συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα του προγράμματος χρησιμοποιώντας τον προσωπικό σου σύνδεσμο (UTM link) θα εντοπίζεται μέσω cookie της σελίδας elopage.com. Σε αυτή τη σελίδα θα έχεις δικό σου λογαριασμό για να ελέγχεις τα στατιστικά σου στοιχεία ανά πάσα στιγμή.

Αν αυτό το άτομο αγοράσει αργότερα το επί πληρωμή Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, τότε θα λάβεις αυτόματα την προμήθεια της πώλησης που σου αναλογεί.

Δεν δίνεται προμήθεια για όσους εγγράφονται στα δωρεάν μαθήματα και δεν προχωρούν στην αγορά του Ολοκληρωμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

2. Θα λάβω αυτόματα την προμήθεια μου;

Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα χρονικό περιθώριο 14 ημερών, σε περίπτωση που θελήσουν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Η προμήθεια θα σου αποσταλεί μόλις η περίοδος των 14 ημερών επέλθει, χωρίς ο πελάτης να έχει ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

3. Πως θα πληρωθώ;

Στο προφίλ σου στην σελίδα της elopage.com μπορείς να δηλώσεις και να επικυρώσεις τα στοιχεία του τραπεζικού σου λογαριασμού. Μόλις πραγματοποιήσεις μία πώληση και έχει επέλθει η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να ζητήσει επιστροφή χρημάτων, τότε η elopage θα προχωρήσει αυτόματα στην κατάθεση του ποσού που σου αναλογεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχεις δηλώσει.

4. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις έγκρισης ενός συνεργάτη;

Στη Younity αναζητούμε συνεργάτες που πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες με εμάς. Αν ασχολείστε επαγγελματικά ή έχετε κάποιο ενεργό προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από την προσωπική ανάπτυξη, την ψυχική αφύπνιση, την πνευματικότητα ή τη θεραπεία, σας προσκαλούμε να γίνετε συνεργάτες μας! Λάβετε υπόψη σας ότι δεν ψάχνουμε για πωλητές, αλλά για ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο.

5. Ως συνεργάτης, μπορώ να αναρτήσω δικές μου δημοσιεύσεις;

Μόλις η αίτηση σου γίνει δεκτή, θα μπορέσεις να κατεβάσεις έτοιμες εικόνες και προσχέδια κειμένων από εμάς, ώστε να τα χρησιμοποιήσεις στις δημοσιεύσεις σου.

6. Πόσο συχνά πρέπει να κάνω δημοσιεύσεις;

Δεν υπάρχει περιορισμός, αν και όπως έχουμε διαπιστώσει, η ανάρτηση νέων δημοσιεύσεων 2 με 3 φορές την εβδομάδα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Προτείνουμε να χρησιμοποιείτε διαφορετικές εικόνες και κείμενα σε κάθε σας ανάρτηση.

Ποια ειναι η Younity;

Για να μας γνωρίσετε και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αποστολή και το όραμα μας, κατεβάστε τον οδηγό μας!