ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ

τι ιδιαιτερο εχει ΤΟ εκπαιδευτικο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ”;

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8 συνεδριων

+

11 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ

+

αποκλειστικα σεμιναρια

+

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Κατανοωντασ το τραυμα
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Καθένας από εμάς έχει το δικό του τραύμα. Όχι μόνο εξαιτίας των γεγονότων που έχουν συμβεί, αλλά και εξαιτίας αυτών που δεν συνέβησαν ποτέ.

Για να θεραπευτούμε, πρέπει όλοι να κάνουμε το προσωπικό μας ταξίδι στη ρίζα των τραυμάτων μας και να σπάσουμε τα δεσμά του γενεαλογικού τραύματος.

Όταν αφιερώνουμε χρόνο και χώρο στον εαυτό μας για να θεραπευτεί, επιτρέπουμε αυτομάτως και στους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θεραπευόμαστε ως άνθρωποι, ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και σαν κοινωνία και ανθρωπότητα συνολικά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ

Στο Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα 8 Ενοτήτων, θα μάθεις να διαχωρίζεις τον εαυτό σου από το τραύμα σου. Ακόμα κι αν ξεκινήσεις το θεραπευτικό σου ταξίδι σε βαθύ πόνο, σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις την απερίγραπτη ομορφιά της ύπαρξής σου.

ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΝΑ λαμψει

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει το μοναδικό χάρισμα να επουλώνει ο ίδιος τις πληγές του, αντλώντας από τη σοφία που τον διακατέχει. Ανακαλύπτοντας την αλήθεια σου θα μπορέσεις να ανοίξεις την καρδιά σου και να επιτρέψεις στην εσωτερική σου σοφία να φωτίσει τις πληγές σου.

αξιοποιησε ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Σου ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ

Όταν επιτρέπεις στις πληγές σου να σου μαθαίνουν πώς να ακούς, πώς να αγαπάς και να συμπονάς τον εαυτό σου, τότε μπορείς να θεραπευτείς πραγματικά και να προχωρήσεις πέρα από τον πόνο.

ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΟΝΟ ΜΕ 117 €

ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

έναντι της αρχικής τιμής 499.00

το περιεχομενο του ολοκληρωμενου προγραμματοσ 8 ενοτητων

κατανοηση του τραυματοσ

Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις ότι το τραύμα διαμορφώνει την αντίληψή σου για τον κόσμο, τον νου σου, το νευρικό σου σύστημα, τις σχέσεις σου. Δημιουργεί δυσκαμψία και αίσθηση της ντροπής. Σε αποσυνδέει από τη διαίσθησή σου και από την αίσθηση του εαυτού σου. Όμως, στο τραύμα υπάρχει σοφία, με την έννοια ότι το τραύμα περιέχει το κλειδί για να βρεις ξανά τον εαυτό σου.

Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ

Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις ότι το τραύμα αφορά πολλές γενιές και μεταφέρεται από τη μία γενιά στην επόμενη. Θα κατανοήσεις ότι το τραύμα είναι η θεμελειώδης αιτία πολλών φαινομένων, όπως του ρατσισμού, της ανισότητας, της εκμετάλλευσης, αλλά και ότι οι νοητικές παθήσεις αποτελούν τρόπο προσαρμογής στο τραύμα. Επίσης, θα μάθεις ότι ο τρόπος με τον οποίο κουβαλάς τα τραύματα στο σώμα σου, επηρεάζει τον τρόπο που ανταποκρίνεσαι στις προκλήσεις της ζωής.

Λεγοντασ οχι: προσηλωση εναντιον αυθεντικοτητασ;

Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις ότι οι άνθρωποι έχουν γεννηθεί έχοντας μια ιδιαίτερη σύνδεση με τη διαίσθησή τους και την αυθεντικότητά τους. Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της ζωής τους, μαθαίνουν να καταπιέζουν αυτή τη σύνδεση για να ικανοποιήσουν μια μεγαλύτερη ανάγκη, την ανάγκη της προσήλωσης. Θα μάθεις ότι η αυθεντικότητα και η προσήλωση είναι απαραίτητα για την επιβίωσή του ανθρώπου, αλλά η προσήλωση πάντα νικά. Στους ενήλικες, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επαναλαμβάνουν συμπεριφορές που δεν τους εξυπηρετούν.

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις να αντιμετωπίζεις το τραύμα στις σχέσεις. Όταν οι άνθρωποι παλεύουν να είναι ο εαυτός τους σε μία σχέση, είναι επειδή η ανάγκη τους για προσήλωση υπερνικά την ανάγκη τους για αυθεντικότητα. Αυτό συμβαίνει κατά τη βρεφική ηλικία, αλλά ακόμα και στην ενήλικη ζωή, ένας άνθρωπος μπορεί ακόμα να βιώνει άγχος όταν νιώθει αυθεντικά συναισθήματα σε μία σχέση.

Για να έχουμε καλές σχέσεις, πρέπει πρώτα να μάθουμε να νιώθουμε άνετα μόνοι μας.

ΕΝΟΧΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ

Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις να αναγνωρίζεις την πηγή της ενοχής, της ντροπής και του ανέκφραστου θυμού που περιορίζουν τη δυνατότητα να βιώνεις χαρά και ελευθερία στη ζωή σου. Θα μάθεις ότι η ενοχή στην ενήλικη ζωή μπορεί να καταστρέψει κάθε προσπάθεια να θέσεις υγιή όρια. Ή ότι η ντροπή στην ενήλικη ζωή συνδέεται με το συναίσθημα ότι δεν είσαι άξιος να καλύπτεις τις ανάγκες σου. Επίσης, θα μάθεις πως ο υγιής θυμός που αναγκάστηκες να καταπιέσεις στην παιδική σου ηλικία συνέχισε να μεγαλώνει και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, εθισμούς, κατάθλιψη, ακόμα και ασθένειες.

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Σε αυτή την ενότητα θα αναλύσουμε σε βαθύτερο επίπεδο την αντίληψη ότι οι περισσότερες ασθένειες είναι ένα είδος προσαρμογής σε κάποιο τραύμα. Η ΔΕΠΥ μπορεί να είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας προσαρμογής ενός ανθρώπου σε ένα δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον. Η κατάθλιψη μπορεί να είναι τρόπος καταπίεσης του θυμού για να είναι κάποιος αποδεκτός. Θα μάθεις ότι οι περισσότερες δομές υγείας αγνοούν την επιρροή που έχουν τα τραύματα στις ασθένειες, παρά τις αμέτρητες επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν ότι υπάρχει πράγματι σύνδεση ανάμεσα στον ψυχισμό του ανθρώπου και την σωματική του υγεία.

ΨΥΧΕΔΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑ

Σε αυτή την ενότητα, θα ανακαλύψεις τον τρόπο με τον οποίο η ψυχεδέλεια βοηθά τον άνθρωπο να βγάλει από τη μέση τον προγραμματισμένο νου και να δει δύο όψεις της πραγματικότητας. Η μία όψη είναι τα βαθιά τραύματα και ο πόνος. Η άλλη όψη είναι ο πραγματικός εαυτός και η σύνδεση με τη ζωή. Θα μάθουμε για το νέο ενδιαφέρον που υπάρχει σχετικά με τη χρήση ψυχεδελικών ουσιών στη θεραπεία των νοητικών παθήσεων.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ

Σε αυτή την ενότητα θα μάθεις ότι η ουσιαστική νοητική, συναισθηματική και πνευματική θεραπεία δεν αρνείται την παρούσα πραγματικότητα. Η ουσιαστική πνευματική εργασία, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παραμείνουν συνειδητά παρόντες σε καταστάσεις που στην αντίθετη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν. Τους βοηθά να βιώσουν την κατάσταση, να παρατηρήσουν τον εαυτό τους, τα συναισθήματά τους και οτιδήποτε αναδύεται, με συμπόνια, χωρίς κριτική. Η ουσιαστική πνευματική εργασία παροτρύνει τους ανθρώπους να αποδεχθούν τον εαυτό τους όπως είναι και να αγαπούν τον εαυτό τους σε κάθε περίπτωση.

MARIANNE WILLIAMSON

Βραβευμένη Συγγραφέας και Διεθνής Ομιλήτρια

‘Η Σοφία του Τραύματος’ αποκαλύπτει μια τεράστια αλήθεια καθώς μας ταξιδεύει στις ρίζες του ανθρώπινου πόνου. Η ταινία είναι συγκλονιστική και ταυτόχρονα ανακουφιστική. Σε καλεί να ξεκινήσεις το δικό σου ταξίδι αναζήτησης. Είναι μια ταινία που πρέπει οπωσδήποτε να δει όποιος προσπαθεί να κατανοήσει τον κόσμο μας, όπως είναι σήμερα”.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ”

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ εκπαιδευτικο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του dr. gabor maté

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8 εντατικων συνεδριων

Η ταινία μας έδειξε την πραγματική φύση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε… Για την επίλυση αυτών των προκλήσεων καλούμαστε να ακολουθήσουμε τον Gabor Maté στο διαδικτυακό πρόγραμμα 8 μαθημάτων “Η Σοφία του Τραύματος”.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 499€

 

Leave Blank

Leave Blank

ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙΣ

Κατέβασε όλες τις συνεδρίες του Dr. Gabor Maté σε μορφή ηχητικών αρχείων ώστε να μπορείς να τις ακούς όπου κι αν βρίσκεσαι! Στον δρόμο για την δουλειά, στο γραφείο, στον περίπατο που κάνεις στη φύση, χωρίς να χρειάζεται να έχεις σύνδεση στο Ίντερνετ.

Αξία 57€

TRAUMA TALKS: Συνεντευξεις

Ο Gabor Maté αναλύει το τραύμα και τη θεραπεία μέσα από τις μοναδικές οπτικές 11 προσκεκλημένων ειδικών.

Αξία 167€

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ: Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ

Απόκτησε απεριόριστη πρόσβαση εφ’ όρου ζωής στην βραβευμένη ταινία του Gabor Maté “Η Σοφία του Τραύματος” η οποία επαναπροσδιορίζει τα δεδομένα στην επιστήμη της ψυχολογίας. Δες την ταινία ξανά και ξανά, όσες φορές θέλεις!

Αξία 47€

ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ

Παρακολούθησε σε αποκλειστική μετάδοση την πιο πρόσφατη συνεδρία που παραχώρησε ο Gabor Maté στην younity, κατά την οποία αναλύει εις βάθος τις επιπτώσεις του τραύματος στο σώμα.

Αξία: 47€

θεραπευτικη μεθοδοσ Compassionate Inquiry

Παρακολούθησε την πιο πρόσφατη εκδήλωση της younity κατά την οποία ο Gabor Maté αναλύει την θεραπευτική μέθοδο “Compassionate Inquiry” μέσω της μελέτης πραγματικών περιπτώσεων.

Αξία 47€

21 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Gabor Maté

Ο Gabor Maté απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε σχετικά με τη φύση του τραύματος και τη θεραπεία μας.

Αξία 87€

ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Αποκλειστικό πακέτο ηχητικών αρχείων με σπάνια κομμάτια καταπραϋντικής μουσικής από την ταινία “Η Σοφία του Τραύματος”.

Αξία 47€

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΜΟΝΟ ΜΕ 117€

Εξοικονόμησε έως και 80% από την αρχική τιμή και απόκτησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαζί με το bonus υλικό για ΠΑΝΤΑ!

μην αφησεισ τα χρηματα να σταθουν εμποδιο!

Αν αντιμετωπίζεις οικονομικές δυσκολίες και δεν μπορείς να υποστηρίξεις την αγορά του προγράμματος, επικοινώνησε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση greece@younity.one και ενημέρωσέ μας σχετικά με την κατάστασή σου. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση στο πρόγραμμα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Leave Blank

Leave Blank

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ;

Οι συνεδρίες με τον Dr. Gabor Maté είναι βιντεοσκοπημένες για να έχεις τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσεις με ελληνικούς υπότιτλους.

Σε ΠΟΙα ΓΛΩΣΣα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ;

Όλες οι συνεδρίες και τα βίντεο των μαθημάτων είναι διαθέσιμα με ελληνικούς υπότιτλους. Τα έγγραφα, τα βιβλία και οι οδηγοί του προγράμματος είναι όλα μεταφρασμένα στα Ελληνικά.

ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ;

Ναι, με την αγορά του ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος εξασφαλίζεις απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το υλικό για πάντα! 

Κλείσε τώρα την θέση σου στο πρόγραμμα του Dr. Gabor Maté κάνοντας κλικ εδώ.

ΘΑ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ;

Ναι! Θα έχεις άμεσα πρόσβαση σε όλο το πρόγραμμα και το bonus υποστηρικτικό υλικό ακόμα κι αν επιλέξεις να πληρώσεις σε δόσεις.

Επίλεξε το πλάνο δόσεων που σε εξυπηρετεί και απόκτησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Dr. Gabor Maté για πάντα, κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορω να αποκτησω το εκπαιδευτικο προγραμμα αργοτερα;

Μπορείς, όμως η προσφορά των €117 ενδέχεται να έχει λήξει ως τότε και το πρόγραμμα να έχει επανέλθει στην αρχική τιμή των 499.

Η ειδική τιμή της προσφοράς μας ισχύει μέχρι την Kυριακή 31 Μαρτίου 2024. Κλείσε έγκαιρα τη θέση σου στο πρόγραμμα κάνοντας κλικ εδώ.

γνωρισε τον Dr. Gabor Maté

Διεθνώς αναγνωρισμένος γιατρός με ειδικότητα σε θέματα ψυχικής υγείας και βραβευμένος συγγραφέας. Ο Dr. Gabor Maté έχει αναγνωριστεί για το έργο και την πολυετή έρευνά του σε θέματα που αφορούν τους εθισμούς, το τραύμα και την παιδική ανάπτυξη.

Αντί να προσφέρει γρήγορες και πρόσκαιρες λύσεις στα πολύπλοκα ζητήματα της ψυχικής υγείας, ο  Dr. Maté συνδυάζει γνώσεις από επιστημονικές έρευνες, πραγματικά περιστατικά και την προσωπική του διεισδυτική ματιά για να παρουσιάσει μια ευρεία αντίληψη που ενδυναμώνει και υποστηρίζει τους ανθρώπους να επενδύσουν στη θεραπεία των ίδιων αλλά και όσων βρίσκονται γύρω τους.

Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στην ψυχιατρική, ο Dr. Gabor Maté εργάστηκε για πάνω από 10 χρόνια στο Downtown Eastside του Βανκούβερ, με ασθενείς που αντιμετώπιζαν προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και νοητικές παθήσεις. Ως συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων που μεταφράστηκαν σε 25 γλώσσες, ο Dr. Maté διαθέτει μια πρωτοποριακή ματιά στα θέματα του εθισμού, του τραύματος και της παιδικής ανάπτυξης, καθώς και στη σύνδεση ανάμεσα στο άγχος και την ασθένεια.

Σήμερα, ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για ομιλίες που αφορούν το τραύμα, προσκαλώντας καθέναν από εμάς να αναζητήσει τη δική του θεραπεία και να αναπτύξει βαθιά συμπόνια για τον εαυτό του και για τους γύρω του.